2018-10-01 05:07:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma különös napja lesz

Napi horoszkóp október 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ez pedig a kommunikáció és a kereskedelem jegye. Újult erővel kezdhet a munkához. A Mars a Vízöntő jegyében óriási erőt ad ehhez. Hivatali és üzleti kapcsolatainak ápolására is kell időt szakítania.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Jupiter az ön komoly kapcsolatokat jelző területén maradt. Ez a bolygó nem csak jó hatású lehet – vigyázzon, ne mondjon olyasmit, amit később meg kellene bánnia. Vigyázzon, rámenősséggel ma semmire se megy, próbáljon inkább kerülő úton célt érni!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, nem igazán lesz jellemző a nyugalom a mai napra, de ön nem is vágyik erre. A Szaturnusz az ön horoszkópjában a mások pénzét jelző sorsterületen áll, ne kérjen kölcsön senkitől, és hitelt se vegyen fel!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Jupiter a Skorpió jegyéből továbbra is komoly sikereket ígér. Munkáját annyira jól végzi, hogy még a főnökei is megjutalmazzák érte.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Mars a Vízöntő jegyében áll, az Oroszlán jegyével szemben. A véleménykülönbség előbb éles vitát, később komoly veszekedést válthat ki. Ne keveredjen bele akkor sem, ha nagyon nehéz pártatlannak maradnia!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Jelenlegi lelkiállapota kiegyensúlyozott. A legszükségesebb teendőire irányítsa figyelmét, hogy ne vesszen el a részletekben. Este már csak nyugalmas tevékenységet válasszon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha még nem házas, nagyon szeretné házasságát még ebben az évben nyélbe ütni, és ezt ma szóba is hozza egy beszélgetés során. Jók a kilátásai! Viszont a nagy döntés előtt tisztázza saját jövőjét, s fontolja meg, hogyan jön ki majd választottja családjával.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az Ikrek jegyében járó Hold szétszórttá teszi. Ellenőrizzen le mindent kétszer, nehogy elfelejtsen egy fontos találkozót, vagy otthon felejtsen egy fontos papírt az intézni valókhoz!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma különös napja lesz, főleg, ha saját vállalkozása van, jövedelmező üzletre van kilátása. A Jupiter kellemes fényszögben van a Plútóval, most valóban sikerre vihet valamit, amin jó ideje munkálkodott. Használja fel okosan ezt az energiát!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Azok a kapcsolatok, amelyek nem felelnek meg az ön számára vagy személyes céljait nem szolgálják, most véget érhetnek. Mindezt kínos veszteségként élheti meg, de ezt hamarosan felváltja majd a megkönnyebbülés és a szabadság érzete.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Igen feszült légkör veszi körül, és ettől kényelmetlenül érzi magát. Szervezetének pihennie kell, minél előbb végezze el napi teendőit, és kapcsolódjon ki, sétáljon a friss levegőn és aludjon, amennyit bír.


Halak: II. 19. - III. 20.
Kissé kellemetlen közérzettel kezdi a hét első munkanapját. A nehézségek miatt ideges. Próbáljon megnyugodni, másokhoz toleránsnak lenni, s főleg ne hanyagolja el az egészségét!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: